Nieuws < Aendekerk was vanaf het eerste moment mee met onze vraag.
Aendekerk was vanaf het eerste moment mee met onze vraag.
Het project in Opglabbeek startte eerst met het installeren van opbouw airco’s in de slaapkamers van de privéwoning. Omdat dit zo goed verliep, werd er ook een airco ingebouwd in de woonkamer. Uiteindelijk werd ook de airco in de dokterspraktijk vervangen. De taak als (interieur)architect namen we op ons, hun eigen stukadoor zorgde voor de uiteindelijke afwerking in de woonkamer.
Aendekerk was vanaf het eerste moment mee met onze vraag.

Aendekerk werd ons aangeraden op basis van hun kennen en kunnen

“Op een aantal slaapkamers wilden we graag een opbouw airco laten installeren. Daarom gingen we op zoek naar een onderneming die hier gespecialiseerd in is. We deden navraag in onze eigen kring en al snel werd Aendekerk ons aangeraden. Het team zou gespecialiseerd zijn in een hoogwaardige afwerking met kennis voor hun vak, of dat werd ons toch verteld. Ik contacteerde ze met de vraag of ze konden langskomen.”, vertelt tevreden klant Katleen.

Andere partijen konden niet volgen

“Op het moment dat ik hen contacteerde, was het hartje zomer en hadden ze het ontzettend druk. Mijn gegevens werden genoteerd en de zaakvoerder beloofde me snel terug te bellen. En dat deed hij ook! Het moment dat ik terug van hem hoorde, kwam hij al snel ter plaatse.

We contacteerden ook twee andere partijen voor het bespreken van de installaties, maar hier was het al snel duidelijk dat ze niet konden volgen. Aendekerk was vanaf moment één mee met onze vraag. Al snel werd er een offerte opgesteld en werd alles in gang gezet.” zegt Katleen.

Rol van (interieur)architect op hun genomen

“Op het moment van de installatie van de opbouwairco’s in de slaapkamers, waren we zelf op vakantie. We hebben ons vertrouwen dus volledig in hun handen gelegd. Nadien vertelde de poetsvrouw dat het kraaknet achtergelaten werd en ze zelf geen poetswerk meer had!

Omdat het zo goed meeviel, werd er kort nadien ook een airco ingebouwd in de slaapkamer. De afwerking gebeurde door onze eigen stukadoor Kris Leliaert in samenspraak met onze architect Simoni, daar ging onze voorkeur naar uit omdat we er al zo lang mee samenwerken. Aendekerk nam de rol als (interieur)architect op zich en heeft ervoor gezorgd dat alles duidelijk was voor de huidige architect en stukadoor. Van begin tot eind hebben ze professioneel en discreet werk geleverd!”, aldus Katleen.

“Daarnaast hebben ze ook de airco-installatie in de dokterspraktijk vervangen. Na 20 jaar was die aan vervanging toe. De toenmalige onderneming die de airco oorspronkelijk had geïnstalleerd, waren er al een tijdje mee gestopt. Omdat we zo tevreden waren over de airco’s in de slaapkamer en woonkamer, hebben we ook meteen gevraagd of ze dit voor ons in orde zouden kunnen brengen.”

“Aendekerk neemt tijd voor kwaliteit”

“Al vanaf de eerste kennismaking werd het duidelijk dat het team van Aendekerk niet op hun klok zit te kijken. Ze nemen de tijd om alles precies af te werken, al duurt het soms wat langer. Ze werken door tot het afgesproken resultaat er staat. Ook nadien nemen ze de tijd om alles uit te leggen. We waren niet aanwezig toen de airco’s werden geïnstalleerd, maar nadien kregen we telefonisch alle uitleg. Ook hier voelde je dat ze tijd namen om alle vragen te beantwoorden. Fantastisch werk hebben ze geleverd. Een echte aanrader!”
Aendekerk bv
BE 0842.186.464
Industrieterrein Kanaal Noord 1402, B-3960 Bree
infoaendekerk.be
Volg ons: FB TW
Algemene informatie:
infoaendekerk.be

Planning van jullie installatie:
planningaendekerk.be

Na-service en vragen over de bediening van jullie installatie:
serviceaendekerk.be

Onze kantoren zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar
van 09u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. Op vrijdag tot 16u00.
Zaterdag & zondag op afspraak. Onze toonzaal is open op afspraak.