Nieuws < Wist je dat onze plaatsers eigenlijk schrijnwerkers zijn?
Wist je dat onze plaatsers eigenlijk schrijnwerkers zijn?
Echt vakmanschap wordt afgeleverd door een team van dezelfde personen. Iemand die alles weet over het project, van begin tot einde en alles daar tussenin. Daarom kiezen we bij Aendekerk steeds voor een team van twee personen. En die twee plaatsers, schrijnwerkers, projectleiders of… hoe je ze ook wil noemen zijn van alle markten thuis.
Wist je dat onze plaatsers eigenlijk schrijnwerkers zijn?

Van kruipkelder tot het dak

Aendekerk mag je aanschouwen als een one stop shop. Van begin tot einde zorgen we voor een kwalitatieve installatie van een airco, warmtepomp of zonnepanelen. Ieder teamlid beschikt over dezelfde grondige kennis, al heeft iedereen wel een eigen specialisatie. Een meerwaarde als je het ons vraagt. Want zo leren we continu bij door en van elkaar.

Een inbouwairco in een strak interieur waarbij we de kabels langs buiten mooi wegwerken? Zonnepanelen op het dak leggen die amper zichtbaar zijn wanneer je voor het huis staat? Een warmtepomp installeren waarbij we de installatie om de zoveel tijd bijsturen zodat jij als klant zeker bent van het beste resultaat? We kunnen het allemaal. Zijn we ervan overtuigd dat een installatie nog beter tot zijn recht komt door een paar extra handelingen? Dan doen we dit met veel plezier. Elke keer opnieuw zorgen we voor de juiste aanpassingen en afwerking.

Verloop van een project

Ieder project start bij een kennismaking waarbij de zaakvoerder een persoonlijk bezoek brengt aan de klant. Naast een aangename kennismaking wordt uiteraard ook de vraag van de klant uitvoerig besproken. Wat zijn de wensen: een airco, warmtepomp of zonnepanelen? Op basis daarvan bekijken we ook al meteen de plaats van installatie. Kiest de klant bijvoorbeeld voor een airco, dan bekijken we samen welke plaats het meest geschikt is hiervoor. Heeft de klant al een plaats in gedachte om de airco te installeren? Dan bespreken we meteen de mogelijkheden. Merken we dat er andere plaatsen beter geschikt zijn? Dan stellen we dit voor en overleggen we dit met de klant, bij iedere kennismaking rekenen je op persoonlijk advies.

Klaar en duidelijk, voor nu en later.

Op basis van wat er werd besproken, zorgen we voor een overzichtelijke offerte waarin we stap per stap uitleggen welke handelingen we ondernemen en hoe de installatie precies gebeurt. Geen wartaal van onduidelijke termen maar een duidelijk stappenplan in heldere, begrijpbare taal!

Wordt de offerte goedgekeurd? Dan wordt een afspraak ingepland. Tijdens de eerste kennismaking worden er ook enkele foto’s gemaakt van de plaats en de details waar we rekening mee moeten houden. Dankzij deze foto’s weten we op de dag van installatie nog steeds precies wat we moeten doen en waar we op moeten letten. Iedere ochtend wordt ieder project intern overlopen, hierdoor weet het team precies wat er staat te gebeuren en welke materialen er nodig zijn. Dankzij onze volledig uitgeruste camionettes en atelier, zijn we op alles voorzien. Daar lees je hier meer over!

Proper en gedetailleerd werk.

Afhankelijk van het type werk, wordt alles op voorhand gemaakt. Worden er zonnepanelen geïnstalleerd? Dan worden de dakconstructies op voorhand gemaakt. Wordt er een inbouwairco geplaatst? Dan wordt de volledige omkadering op voorhand gezaagd. De voorbereidingen worden op tijd gemaakt zodat alles vlot verloopt op de dag van installatie.

Voordat de werken van start gaan, zorgen we dat de werkplek proper wordt afgedekt. Natuurlijk is dit afhankelijk van het type werk. Installeren we bijvoorbeeld een airco? Dan wordt alles afgedekt en voorzien van dekens. Zo blijft alles onbeschadigd en proper! Ook na de werken ruimen we alles netjes op. Zo moet de klant niets anders doen dan genieten van de nieuwe installatie.

Voor vertrek zorgen we ook voor een duidelijke uitleg en werking van de airco, warmtepomp of zonnepanelen. Is de klant niet aanwezig? Dan nemen we achteraf telefonisch contact op of komen we graag nog eens op bezoek.

Herstellingen: alles twee maanden op voorhand in huis.

Bij Aendekerk zorgen we dat alle nodige toestellen twee maand op voorhand in het atelier aanwezig zijn. Zo laten we niets aan het toeval over. Ook op vlak van herstellingen maken we het de klant zo aangenaam mogelijk. Bij iedere installatie nemen we de tijd en zorgen we ervoor dat alles precies functioneert zoals het moet. De kans dat je als klant voor verrassingen komt te staan, is erg klein. Gaat er onverwacht toch iets mis? Dan zoeken we ook meteen naar een oplossing. Dankzij een kwalitatieve installatie bewijzen we ons, maar anderzijds ook door onze service na verkoop.

Daarom doen we er ook alles aan om steeds de beste oplossing te voorzien, steeds in overleg met de klant. De garantie per installatie varieert, alle herstellingen gebeuren binnen die termijnen kosteloos.

Voor iedere airco bieden we een garantie aan van vijf jaar. Is er een defect? Dan gaan we meteen op zoek naar een oplossing en zorgen we voor een mobiele airco waar de klant tijdelijk mee verder kan! De garantietermijnen bij warmtepompen variëren. Hierbij zorgen we steeds voor een noodoplossing in de installatie zelf die we op een afstand bedienen dankzij onze eigen monitoring. Bij de zonnepanelen reken je op een garantie van 25 jaar.

Maar nogmaals, de kans dat er iets gebeurt is klein. Omdat we tijd nemen voor iedere installatie en klant.
Aendekerk bv
BE 0842.186.464
Industrieterrein Kanaal Noord 1402, B-3960 Bree
infoaendekerk.be
Volg ons: FB TW
Algemene informatie:
infoaendekerk.be

Planning van jullie installatie:
planningaendekerk.be

Na-service en vragen over de bediening van jullie installatie:
serviceaendekerk.be

Onze kantoren zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar
van 09u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. Op vrijdag tot 16u00.
Zaterdag & zondag op afspraak. Onze toonzaal is open op afspraak.